Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Odenses bedste julefrokost fra Havnens Gourmet?

Se vores spændende julemenu her

Julen er hjerternes fest, og det er en begivenhed, der aldrig bliver mindre. Det handler om kærlighed til sine medmennesker, fejring af hinandens tilstedeværelse – og hygge. Traditioner og hygge har været fokuspunkter da vi hos Havnens Gourmet udviklede vores julemenuer til din julefrokost i Odense 2017.

Lækkker stegt kød til din julefrokost i Odense

Traditioner og hygge til julefrokosten i Odense

Den traditionsrige julemad er elsket i hele Danmark. Alle ved hvad det indebære, og alle er vilde med det. Havnens Gourmet i Odense er ingen undtagelse. Vi er vilde med retterne til julefrokost, som udstråler ’danskhed’, og derfor tilbyder vi naturligvis sådan en menu i 2017. I denne menu har du mulighed for at bestille, alt det du kender fra traditionelle julefrokoster. Hvide marinerede sild, lun leverpostej med sprød bacon og varme champignoner, lun ribbensteg med hjemmelavet, smagfuld rødkål og meget, meget mere.
Julen skal være en tid, hvor hygge med familien kommer i første række – og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at nyde det fuldt ud. Lad derfor os tilberede jeres mad til julefrokosten i Odense, juleaften eller bare til en hyggelig dag i december.

Havnens Gourmet: En utraditionel vinkel på en julefrokost i Odense

Er du en mere utraditionel juletype, så har vi også et tilbud, du kan savle over. Ved sammensætning af denne julefrokost menu i Odense har vi tænkt ud af boksen, og sørget for, at den oser af meget andet end jul. koldt julefrokostbord i Odense med ost og pølse Her er det muligt at bestille gravede okseinderlår med estragon mayo, kålsalat med diverse saltede nødder og andet tilbehør, citrontærte med kold skum og meget andet. Denne menu vil med garanti få din mund til at løbe i vand, og den kan anvendes til alle de forskellige julefrokoster, du har planlagt i juletiden. Vi lever mad til julefrokost i Odense og på Fyn.
Hvis du mangler idéer, tid eller overskud til at tilrettelægge dit julemåltid – så kontakt os endelig og få med garanti en mindeværdig jul.

Vi bringer julefrokost ud i hele Odense og på Fyn

Husk, at Havnens Gourmet i Odense altid bringer ud til dig og dine fester. Få en god julefrokost sammen med os – velbekomme.

Skal vi levere dit næste festmåltid?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer.

... eller ring på tlf.: 66 14 40 06