Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Forsamlingshuskoncept

Hos Havnens Gourmet har du mulighed for at vælge vores forsamlingshuskoncept. Med vores forsamlingshuskoncept får du masser af tid til at nyde din fest og hygge med dine gæster. Her står vi for maden, som bliver serveret af vores flinke personale, mens du kan fokusere på at hygge med dine gæster.

 

Ved forsamlingshuskoncept bestilling skal man købe:
MADENKAFFENPERSONALET.

Man skal betale depositum 2000,- som bliver fratrukket igen fra den samlede regning, når man har afholdt festen.

Derudover skal man betale:
Leje af lokale. I 10 timer.

Salen 4800,-
Havestuen 3800,-
Hvidstue 3800,-

Man kan købe sig til:
Borddækning
Leje af duge og servietter
Blomsterdekorationer
Lys

Man må selv medbringe:

Drikkelse (øl, sodavand, vin, spiritus, cider og ting til drinks)
Til kaffen: chokolade og småkager, dåbs og bryllupskage.
Man må gerne selv dække bord og have duge, servietter, lys, blomster og tage andet bordpynt med.

 

Sæt dit eget præg på din fest

Med vores forsamlingshuskoncept står vi for mad og personale til din fest, ligesom du har mulighed for at tilkøbe, at vi pynter bordene med lys, servietter og med smukke blomster. Herudover giver forsamlingshuskonceptet dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen ved at medbringe drikkelsen selv.

På den måde har du rig mulighed for at lave en cocktailbar med alle dine venners favoritdrinks eller medbringe dit helt eget fadølsanlæg. Mulighederne er mange. Derudover har du mulighed for selv at stå for dåbs- eller bryllupskage, og du er velkommen til selv at medbringe duge, servietter, lys og blomster, hvis du ønsker at sætte dit helt eget personlige præg på festen.

 

De perfekte omgivelser til din næste fest

Vælger du at holde din næste fest hos os, så bliver det i de perfekte omgivelser. Vi har en stor parkeringsplads, så gæster i bil nemt og hurtigt kan finde parkering. Som nabo har vi både fodbold- og petanquebane, som frit kan benyttes. Derudover har vi en lækker terrasse og en stor have, hvor gæsterne kan hygge sig mellem måltiderne. Vi har også et legerum på 1. salen, som er åbent for alle husets gæster.

Vores fine faciliteter gør det muligt for dig at tilpasse festen til dig og dine præferencer. Ønsker du en hoppeborg i haven, eller skal vi hjælpe dig med at finde en frisør, der kan sætte håret smukt på den store dag, eller måske en DJ, der kan servere det ene hit efter det andet og invitere gæsterne ud på dansegulvet?

Uanset hvilke ønsker du har til din fest, så kontakt os gerne på 66 14 40 06, og så vil vi gøre vores for at hjælpe dig med at opfylde dem og skabe dit livs fest. Ønsker du et tilbud på prisen for vores forsamlingshuskoncept, så er du også velkommen til at kontakte os.

 

Skal vi levere dit næste festmåltid?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer.

    ... eller ring på tlf.: 66 14 40 06