Traditionel julefrokost
Min 10. personer.
Det kolde
- Koldrøget laks med friske asparges og hjemmelavet broccoliæggestand.
- Halve æg med rejer og mayonnaise.
- Marinerede hvide sild med capers og rødløg. Serveret med hjemmelavet karrysalat med surt, hakket æg og æbler.
Det varme
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og asier
- Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
- Tarteletter med høns i asparges, pyntet med hakket persille og tomat
- Medister med syltet rødbede og sennep.
Det søde
- Risalamande kage med hakkede mandler og kirsebærpuré i portion
- Ostebord med 2 gode oste
Serveret med hjemmebagt flutes, rugbrød og knækbrød.
Pris pr. person, min. 10 pers. (ud af huset) 248,-
Spørg efter pris i huset.
Tilkøb til alle menuer
- Hjemmebagt jule leverpostej med bacon og ristede svampe
- Medister med syltet rødbede
- Fiskefilet med hjemmerørt remulade
- Hjemmelavede Frikadeller
- Halve æg med rejer
- 2 slags pålæg med tilbehør
- 2 slags gode oste med tilbehør
- Sylte med grov sennepscreme
- Skinkesalat med purløg
- Tarteletter med høns i asparges
- Bagt laks med mild sennepscreme
- Hønsesalat a la Havnens Gourmet