Utraditionel julefrokost
Min. 10 person
Forret i portion på buffet
- Stegte scambirejer på romescosauce.
- Nordisk bresaula med løgpuré og rugbrødschips
- Hjemmegraved laks med rævesauce
- Fransk kylling terrin med svampe og portvins glaseret valnødder
Hovedret på buffet
- Greater Omaha Okse culotte. Braiseret sprængt andelår. Ristede petitkartofler, serveret med kraftigt rødvinssauce. Salat af blandet kål, søde æbler og sprøde løg, vendt i en letsødet creme fraiche. Bagte rodfrugter med gremolata
Dessert på buffet
- Panna Cotta med kirsebær i portion
- Ostebord med 2 gode oste
Serveret med hjemmebagt flutes, rugbrød og knækbrød.
Pris pr. person, min 10 pers. (ud af huset) 358,-
Spørg efter pris i huset.
Tilkøb til alle menuer
- Hjemmebagt jule leverpostej med bacon og ristede svampe
- Medister med syltet rødbede
- Fiskefilet med hjemmerørt remulade
- Hjemmelavede Frikadeller
- Halve æg med rejer
- 2 slags pålæg med tilbehør
- 2 slags gode oste med tilbehør
- Sylte med grov sennepscreme
- Skinkesalat med purløg
- Tarteletter med høns i asparges
- Bagt laks med mild sennepscreme
- Hønsesalat a la Havnens Gourmet