Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Lokaler

Havnens Gourmet er placeret i Odense lige midt i Danmark og er dermed det perfekte mødested for gæster fra hele Danmark. Uanset om du skal holde dags- eller netværksmøder, eller om du står over for at fejre en helt særlig begivenhed, så står vi klar til at hjælpe med at skabe en god dag for alle.

Lokaler til dags- og netværksmøder

Står du over for at skulle planlægge et dags- eller netværksmøde, så har vi de helt rigtige lokaler placeret i skønne omgivelser, der kan udgøre den perfekte ramme for mødet. Vores lokaler til dagsmøder og netværksmøder er lyse og behagelige at opholde sig i. Skulle der blive brug for en pause, så er der direkte adgang fra lokalerne ud i vores store have, hvor I kan gå en tur eller bare nyde den friske luft og fuglenes fløjten.

Inkluderet i prisen for lokalerne er desuden forskellige typer af forplejning alt efter, om der er tale om et dags-eller netværksmøde. Vi vil gøre vores for, at dit dags- eller netværksmøde bliver en god oplevelse, og vi hjælper gerne med at gøre lærred, projekter, flipover eller andet udstyr klar, hvis I skulle få brug for det.
Vi har desuden en stor parkeringsplads tilknyttet, så du og dine gæster hurtigt kan få parkeret bilen.

 

Hyggelige festlokaler til livets fester

Store begivenheder som konfirmation, bryllup og runde fødselsdage skal selvfølgelig fejres på behørig vis. Skal du være vært for en fest i den kommende tid, så står vi hos Havnens Gourmet klar til at hjælpe dig med afholdelsen. Afhængigt af antallet af gæster kan vi tilbyde tre forskellige festlokaler:

• Salen: Her er der plads til 120 siddende gæster og der er træterrasse i haven.
• Hvid stue: Her er der plads til 60 siddende gæster med træveranda og udsigt til haven.
• Havestuen: Her er der plads til 54 siddende gæster med terrasse og udsigt til haven.

Vi har også mulighed for at slå salen og havestuen sammen til et stort selskabslokale, så der bliver plads til 220 siddende gæster. Alle selskabslokaler er med terrasse og adgang til haven. Du har derfor også rig mulighed for at inddrage de skønne udendørsarealer i din fest. Vi kan for eksempel hjælpe dig med at arrangere helstegt pattegris på terrassen, eller vi kan sørge for, at der bliver sat en hoppeborg op i haven.

Uanset hvilke ønsker du måtte have, så fortæl os gerne om dem, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dem. Ligegyldigt om din fest byder på et lille og intimt selskab, eller om du planlægger et større arrangement med mange gæster, så har vi stemningsfulde lokaler og hyggelige udendørsarealer, der vil udgøre et hyggeligt udgangspunkt for festen. Uanset hvilket af vores lokaler du vælger at afholde din fest i, så sørger vi for borddækning og for at pynte flot op i de farver, du ønsker.

I fællesskab med dig kan vi også sammensætte en lækker festmenu tilberedt af friske råvarer, som sikrer en smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige.
Med vores fine festlokaler hjælper vi dig med at skabe et godt udgangspunkt for en skøn dag og aften, som du og dine gæster sent vil glemme.