Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Årets fester

Uanset om det er brylluppet, konfirmationen eller den runde fødselsdag, der skal fejres, så kan du med fordel lade Havnens Gourmet skabe rammen for en fest, du kan se tilbage på med glæde de næste mange år. Både faciliteterne og maden er vigtige for at skabe den perfekte fest, og hos Havnens Gourmet får du begge dele.

Vores hyggelige festlokaler skaber en skøn ramme for samvær med familie og venner, og med vores velanrettede menuer, som er fremstillet af lækre råvarer, vil både synssansen og smagsløgene blive tilfredsstillet. Vi kan lave en bryllupsmenu, som matcher jeres ønsker, en konfirmationsmenu I selv sammensætter eller receptionsmad bestående at små, lækre retter.

Lad os skabe rammen for dit drømmebryllup

Vi hjælper gerne med at skabe dit livs kærlighedsfest. Har du brug for hjælp til at sætte håret eller lægge den helt rigtige makeup, eller skal I ankomme med stil i en lækker bil? Så hjælper vi gerne med at finde en frisør, en makeupartist eller det helt rigtige køretøj til den store dag.

Søger I en bestemt type underholdning til at gøre festen endnu bedre, så kan vi skaffe alt fra komikere, der bringer grinet frem til DJ’s, der kan skabe det helt det rette sound track til jeres store festdag.

Hold dit livs fest hos Havnens Gourmet

Hos Havnens Gourmet hjælper vi dig gerne med at fejre livets store øjeblikke på lige præcis den måde, du ønsker, og kun fantasien sætter grænserne.

Vores store have gør det muligt at opsætte en hoppeborg til glæde for festens børn og barnlige sjæle, og vores hyggelige terrasse åbner op for muligheder for udendørs hygge med helstegt pattegris. Fortæl os om dine ønsker, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde dem.

Har du fundet en anden lokation til dit bryllup, så kan vi også være behjælpelige med mad ud af huset, ligesom du kan booke kokke og tjenere hos os. Kort sagt, så kan vi hjælpe dig med at få en fest, du aldrig glemmer. Vil du høre mere, så ring gerne til os på 66 14 40 06.