Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Hyggelige selskabslokaler til din næste fest

Uanset om du skal holde en mindre sammenkomst for de tætteste venner, eller om du er på udkig efter den helt rigtige lokation til bryllup eller konfirmation, så har vi hyggelige selskabslokaler, hvor du og dine gæster har rig mulighed for at nyde mange gode timer i hinandens selskab.

Havnens Gourmet er placeret i Odense NØ kun 10 minutter fra E20, så det er nemt for gæster fra både Jylland og Sjælland at finde vej til din fest. Samtidig har vi en stor parkeringsplads lige ved siden at selskabslokalerne, som det selvfølgelig er gratis at parkere på.

Stemningsfulde selskabslokaler

Hos Havnens Gourmet har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige selskabslokaler:

• Salen: her er der plads til 120 siddende gæster og der er træterrasse i haven.
• Hvid stue: Her er der plads til 60 siddende gæster med træveranda og udsigt til haven.
• Havestuen: Her er der plads til 54 siddende gæster med terrasse og udsigt til haven.

 

Salen og havestuen kan slå sammen til et stort selskabslokale med plads til 220 siddende gæster. Skal du holde en større fest såsom et bryllup, kan vi derfor også tilbyde det helt rette selskabslokale til det.

Hos Havnens Gourmet ønsker vi, at festen bliver en succes for store såvel som små, og vi har derfor også et legerum på førstesalen, som frit kan benyttes under festen. Derudover har vi fodbold- og petanquebane lige i nærheden, hvis der er brug for frisk luft og lidt fysisk aktivitet under festlighederne. Vores selskabslokaler har desuden direkte adgang til terrassen og til vores store have. Skulle vejret vise sig fra sin gode side under festen, har du og dine gæster altså rig mulighed for at nyde godt af dette.

Hold dit livs fest i Havnens Gourmets selskabslokaler

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din fest skal være, så lad os gerne vide, hvad du går og drømmer om, så vil vi gøre vores for at gøre dine drømme til virkelighed og skabe rammerne om en fest, som du og dine gæster sent vil glemme.

Har du spørgsmål til lokaler, muligheder mv.? Så ring til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk, og vores personale står klar til at hjælpe dig.