Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Gourmet mad ud af huset Odense

Havnens Gourmet tilbyder mad ud af huset i Odense og på resten af Fyn – alle ugens dage. Så hvis du skal holde et særligt selskab eller en stor fest, kan vi sørge for at det bliver simpelt for dig som vært.

 

Mad ud af huset Odense og resten af Fyn

Uanset hvilket type fest du planlægger hjemme ved dig selv, har du med Havnens Gourmet mulighed for at få vores lækre menuer som mad ud af huset i Odense og resten af Fyn.

Hele vores menukort er tilrettelagt så alt kan bestilles som mad ud af huset. Derfor har vi menuen til dit arrangement, uanset om det er lidt tøsehygge en tirsdag, en stor bryllupsmenu, en konfirmationsmenu eller en julefrokost i Odense .

 

Få udsøgt mad ud af huset i Odense og Fyn

Havnens Gourmet kører mad ud af huset i Odense og resten af Fyn. Du har muligheden for at vælge mellem alle vores menuer, og hvis du har særlige ønsker til din festmenu laver vi naturligvis også gerne andre ting efter dit ønske eller behov.

Vi leverer alt fra 3-retters menuer, over vores buffeter og endelig til større receptioner. Det er helt op til dig, hvad og hvor på Fyn vi skal levere til.
Se vores menukort – klik her

 

Forberedelse af mad ud af huset

Alt vores mad ud af huset til Odense og Fyn, er lavet og forberedt, så det er så nemt som muligt for værten at gå til. Af hensyn til kvalitet og smagsoplevelse, er der dog i vores udvalg, dele af menuen, som værten om muligt selv skal varme. På den måde får du det bedste resultat, da det er mest hensigtsmæssigt for madvaren.

Har du nogle specielle ønsker? Vi tager næsten alle udfordringer op og prøver gerne at efterkomme dine ønske.

 

Hjælp til mad ud af huset

Har du brug for rådgivning og gode ideer til din festmenu? Hos Havnenes Gourmet rådgiver vi altid vores kunder med hensyn til sammensætning af menu og eventuelt, hvilke vine der er optimale dertil.

Når du bestiller mad ud af huset til Odense eller Fyn, skal der forudbestilles minimum 1 dag før. Bestiller man selskaber længe før tid, så skal man senest 10 dage før angive det endelige antal kuverter og derfra er antallet bindende.

 

Hjælp til festen

Vi kan også være behjælpelige med personale til festen. Vi rådgiver altid vores kunder med hensyn til menu og personale, hvis dette ønskes. Søger du en kvalitetsbevidst virksomhed, som kan tilbyde mad ud af huset omkring Odense og på Fyn? Kontakt Havnens Gourmet og hør mere.

 

Levering af mad ud af huset Odense og Fyn

mad ud af huset odense - buffet

Man kan selv afhente maden, men du har også mulighed for at få det leveret til døren på hele Fyn.

Læs mere om vores udbringning af mad ud af huset her.

Læs mere om vores diner transportable