Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Diner transportable Odense, Fyn

Tryk på menukortet ovenfor for at se de forskellige forslag.

Skal du holde et særligt selskab eller en stor fest? Så har du med Havnens Gourmet mulighed for at få vores lækre menuer som Diner transportable på Fyn. Vi kan tilbyde alt fra en bryllupsmenu til en konfirmationsmenu.

Hele vores menukort er lavet ud fra, at alt kan bestilles som Diner transportable. Så uanset dit arrangement har vi menuen, der passer til.
Det hele naturligvis nemt og enkelt at klargøre, så du som vært ikke skal bekymre dig om maden.

 

Diner transportable fra Odense

Havnens Gourmet kører ud med Diner transportable fra Odense til resten af Fyn. Du har muligheden for at vælge mellem alle vores menuer, og hvis du har særlige ønsker til din festmenu laver vi naturligvis også gerne andre ting efter dit ønske eller behov.

Vi leverer alt fra 3-retters menuer, over vores buffeter og endelig til større receptioner. Det er helt op til dig, hvad og hvor på Fyn vi skal levere til. Hvis du har brug for julefrokost i Odense tilbyder vi naturligvis også dette som diner transportable

 

Forberedelse

Alt vores Diner transportable er lavet og forberedt, så det for værten er så nemt som muligt at gå til. Af hensyn til kvalitet og smagsoplevelse, er der dog i vores udvalg dele af menuen, som værten om muligt selv skal varme. På den måde får du det bedste resultat, da det er mest hensigtsmæssigt for madvaren.

 

Rådgivning om diner tranportable i Odense

Har du brug for rådgivning og gode ideer til din diner transportable menu? Hos Havnens Gourmet rådgiver vi altid vores kunder med hensyn til sammensætning af menu og eventuelt, hvilke vine der er optimale dertil.

Søger du et køkken, som kan tilbyde Diner transportable i Odense og på Fyn, er Havnens Gourmet en interessant og spændende mulighed.

Læs mere om vores Diner transportable udbringning her.

Har du spørgsmål til vores menu? Så ring til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk, og vores personale står klar til at hjælpe dig.