Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Efterår sæsonmenu

oktober – november – december

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

​Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

​Cremet blåmuslingesuppe
gulerod – selleri – dild

Røget svinemørbrad
rygeost – purløgsolie – kørvel

Rimet kammusling (+15,-)
jordskok – æble – grønkål

Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grøntsager – mayo
_

Hovedretter

​Stegt torsk*
jordskokcreme – bacon – rosenkål

Langtidsstegt kalv
tyttebær – bønner – vildtsauce – rødder

Andebryst
cognac – æble – sellericreme – valnødder

Oksemørbrad (+50,-)
brændte løg – selleri – trøffelsauce – svampe

_

Ost og desserter

​Havgus fra Arla Unika
syltede abrikoser – valnødder – chips

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Romfromage
butterdej – fløde – krokant​

Æblekage
vaniljecreme – æblepuré – mandler​

Panna cotta
appelsin – gelé – kakao

​Chokoladekage (+25,-)
havtorn – sorbet – hvid chokolade

 

Ud af huset – min. 10 personer
Pris pr. person

2 retter – 225,-
3 retter – 275,-
4 retter – 325,-
5 retter – 375,-
Appetizer & ganerenser – 55,-
Tilkøb: Fynske specialiteter – 25,-
Tilkøb: Rimet kammusling – 15,-
Tilkøb: Chokoladekage – 25,-
Tilkøb: Oksemørbrad – 50,-

*sælges kun inkl. kok

 

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

Har du spørgsmål til menuen, kan du ringe til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk.