Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Forår sæsonmenu

April – maj – juni

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

​Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

​Kyllingesalat
asparges – radiser – vilde urter

Koldrøget laks
dild – kapers – citron – radiser

​Stegt havkat (+15,-)*
brøndkarse – hollandaise – asparges

​Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grønsager – mayo
_

Hovedretter

​Bagt lyssej*
spidskål – syltede løg – blanquette

Grillet unghanebryst
confiteret lår – asparges – gulerødder – forårsløg

​Kalvebryst
frikassesauce – gulerod – asparges – persille

​Lammeryg (+50,-)
ramsløg – blomkål – sauce Robert – spinat

​Kalvemørbrad (+50,-)
hvide asparges – brunet smør – blomkål – trøffelsauce
_

Ost og desserter

Gammelknas fra Arla Unika
syltede rabarber – radiser – græskar knækbrød

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Rabarberdessert
vaniljefromage – kompot – sorbet – brændt hvid chokolade

Islagkage
chokolade – vanilje – frugt

Hvid chokolademousse
lime – lakrids – karamel

 

Ud af huset – min. 10 personer
Pris pr. person

2 retter – 225,-
3 retter – 275,-
4 retter – 325,-
5 retter – 375,-
Appetizer & ganerenser – 55,-
Tilkøb: Fynske specialiteter – 25,-
Tilkøb: Kalvemørbrad – 50,-
Tilkøb: Stegt havkat* – 15,-
Tilkøb: Lammeryg – 50,-

​*sælges kun inkl. kok

 

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

Har du spørgsmål til menuen, kan du ringe til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk.