Friggs menu
2 eller 3 retters
Forret 1:
Tarteletter m. høns i asparges, pyntet m. frisk persille og tomat.
Hovedret 1:
Kalvesteg stegt som vildt med vildtflødesauce, brunede og hvide kartofler, waldorfsalat, hjemmelavet tyttebær og agurkesalat.
Dessert 1:
Hjemmelavet islagkage på nøddebund med skovbærparfait, pyntet m. friske bær.
Forret 2:
Rejecocktail m. salat, asparges, røget laks, citron, kaviar og rød dressing serveret med hjemmebagt brød
Hovedret 2:
Gammeldags braiseret oksesteg med kraftig oksestegssauce, glaserede perleløg, hvide kartofler, surt og sødt. 1 tilbehør efter sæson/ønske.
Dessert 2:
Gammeldags citronfromage med flødeskum.
UD AF HUSET
2 retter - (vælg frit en hovedret og en forret eller en dessert) Kr. 248,-
3 retter - (vælg frit en forret, hovedret og en dessert) Kr. 298,-
Tilbud til kaffen - hjemmelavet æblekage Kr. 24,-
I HUSET
3 retter - inkl. kaffe, te og isvand (8 timer) Kr. 438,-
3 retter - inkl. kaffe, te, isvand, velkomst, øl, vin, vand og natmad (8 timer) Kr. 658,-
Minimum 8 personer "ud af huset"