Fredagsmenuer i januar
Fredag 8/1
Bøf bourgogne med grov mos på vinterens rodfrugter
Dette er en fransk klassiker uden lige. Den dybe, kraftige smag fra rødvin, okse og rodfrugter passer perfekt til en kold januar aften.
Fredag 15/1 ( SPECIAL PRIS 145 kr.)
Côte de bouef med Pommes Anna, rødvinssauce, bagte rødløg og tomater med balsamico
Denne bøf, af nogle kaldet bøffernes konge, har en utrolig intens kødsmag. Sammen med Pommes Anna og en god sauce opnås den perfekte harmoni.
Fredag 22/1
Mørbradbøf af svin med bløde løg, surt, aspargeskartofler og champignon a la creme
Nu til en god gammel dansk klassiker. Kombinationen af svin og svampe er ikke til at tage fejl af, det er et ”match made in heaven”.
Fredag 29/1
Osso buco med kraftig sauce på fond, perleløg, surt og blød kartoffelmos med rigeligt smør
Nu rykker vi videre til Italien, og en af deres klassikere. Originalt serveret med risotto, men vi er gået i en anden retning – nemlig med smør og kartofler.
Dessert
Nøddetærte med hjemmelavet hvid chokoladeis og friske bær
Afslut herligheden med denne drøm af en dessert. Det bitre fra nødderne, det søde fra chokoladen, og det friske fra bærrene – mums!
Priser:
Hovedret 109 kr pr. kuvert
Dessert 45 kr. pr. kuvert
Samlet 145 kr pr. kuvert
Bestilling senest onsdag kl. 16.00.
Hver fredag kan der bestilles bøffer, man skal dog stege dem selv af hensyn til kvaliteten.
250 grams bøffer serveret med 1 slags sauce og kartoffel efter valg (man skal dog være min. 2 personer på det samme) vinterens sprøde salat med kål, nødder, blå ost og appelsin.
Pris pr per. 159,-
Bestilling kontakt@havnensgourmet.dk
Min. 2 personer. Afhentes om fredagen senest kl. 16.00
Valgmuligheder:
Kartofler: Fyldte bagte kartofler, Kartoffelkage med rodfrugter eller ristede petit med krydderurter.
Saucer: Kraftig rødvinssauce, whiskysauce eller champignons a la creme.
Priser:
Ekstra køb sauce 15,- pr. person.
Ekstra køb kartoffel 12,- pr. person.
Chokoladefondant med rørt is (man bager dem selv) 45,-
Rigtig god fornøjelse!