Sommer sæsonmenu
Juli – August – September
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
Forretter
Syltede svinekæber
græskar – croutons – rygeost
Læsø rejer
citron mayonnaise – rugbrød – urtesalat
Stegt havtaske (+25,-)*
muslingesauce – ærter – bacon – stikkelsbær
Fynske specialiteter (+25,-)
pesto – syltede grønsager – mayo
_
Hovedretter
Ristet havkat*
blomkålscreme – spæde løg – glasereret gulerod
Langtidsstegt & grillet nakkefilet
svampe – blomkål – brombær – sherrysauce
Oksetværreb
sauce espagnole – gulerødder – ærter – spidskål
Kalvemørbrad (+50,-)
svampe – ærter – syltede ribs – trøffelsauce
_
Ost og desserter
Gedefriskost
bær – knækbrød – timian
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Sommerbær
hyldeblomst – vaniljeis – marcipan
Frugttærte
mynte – chokoladeis – havre crumble
Rødgrød med fløde
bær – vanilje – sprødt
Kærnemælk
kammerjunker – citron – lys chokolade
Ud af huset – min. 10 personer
Pris pr. person
2 retter – 225,-
3 retter – 275,-
4 retter – 325,-
5 retter – 375,-
Appetizer & ganerenser – 55,-
Tilkøb: Fynske specialiteter – 25,-
Tilkøb: Stegt havtaske* – 25,-
Tilkøb: Kalvemørbrad – 50,-
*sælges kun inkl. kok
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Har du spørgsmål til menuen, kan du ringe til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk.