Tyrs menu
3-retters menu
FORRET
Grov laksetatar af koldrøget laks med fenneikel- salat, estragonolie, syltet rødløg, senneps- creme og lakserogn serveret med hjemmebagt brød.
HOVEDRET
Variationer af kalv med rosastegt kalvemørbrad og glaseret kalvebryst, cremet timiansauce og ristede petit kartofler. Serveret med 2 slags tilbehør efter sæson/ønske.
DESSERT
Chokoladekage med kaffemousse (smagen er helt unik) serveret med havtornsorbet. Pyntet med sæsonens bær.
NATMAD
UD AF HUSET
Hovedret Kr. 210,-
Forret/hovedret Kr. 278,-
Forret/hovedret/dessert Kr. 338,-
I HUSET
3 retter - inkl. kaffe, the og isvand (8 timer) Kr. 478,-
3 retter - inkl. kaffe, te, isvand, velkomst, øl, vin, vand og natmad (8 timer) Kr. 708,-
Minimum 8 personer "ud af huset"