Tyrs menu
3-retters menu
FORRET
Dampet torsk, jomfruhummerhaler, grilleret springløg på syrnet creme tilsmagt med hummerglace og karsepesto.
Serveret med hjemmebagt brød.
HOVEDRET
Variationer af kalv med rosastegt kalvemørbrad og glaseret kalvebryst, cremet timiansauce og ristede petit kartofler.
Serveret med 2 slags tilbehør efter sæson/ønske
DESSERT
Limekage med oste creme, hvid chokolade parfait og mojitocreme, pyntet med sæsonens bær
NATMAD
UD AF HUSET
Hovedret Kr. 210,-
Forret/hovedret Kr. 278,-
Forret/hovedret/dessert Kr. 338,-
I HUSET
3 retter - inkl. kaffe, the og isvand (8 timer) Kr. 478,-
3 retter - inkl. kaffe, te, isvand, velkomst, øl, vin, vand og natmad (8 timer) Kr. 708,-
Minimum 8 personer "ud af huset"