Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Vinter sæsonmenu

​Januar – februar – marts

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

​Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.

Forretter

​Bagt laks
vinterkål – krydderurter – citron

Cremet hønsekødssuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok

​Stenbiderrogn (+15,-)
kernemælk – høbagt selleri – karse

​Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo

_

Hovedretter

Sprødstegt Svendborggris
hvidkål – sennepssauce – rødbeder – selleri

Braiseret oksebryst
svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos

​Stegt helleflynder* (+25,-)
svampefrikasse – rosenkål – æble – karse

​Oksemørbrad (+50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce
_

Ost og desserter

​Rød løber fra Arla Unika*
cremet ost – croutons – æblekompot

3 slags ost
kiks – sødt – salt

Mokka crème brûlée*
hvid chokolade – æblesorbet

Æbletrifli
makroner – flødeskum – chokolade

Pærekage
creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer

Chokolademousse
chokoladegelé – marengs

Ud af huset – min. 10 personer
Pris pr. person

2 retter – 225,-
3 retter – 275,-
4 retter – 325,-
5 retter – 375,-
Appetizer & ganerenser – 55,-
Tilkøb: Fynske specialiteter – 25,-
Tilkøb: Stegt helleflynder – 25,-
Tilkøb: Stenbiderrogn – 15,-
Tilkøb: Oksemørbrad – 50,-

*sælges kun inkl. kok

 

Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.

Har du spørgsmål til menuen, kan du ringe til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk.