Vinter sæsonmenu
Januar – februar – marts
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Ved arrangementer ud af huset anrettes maden på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
Forretter
Bagt laks
vinterkål – krydderurter – citron
Cremet hønsekødssuppe
hanekylling – persilleolie – jordskok
Stenbiderrogn (+15,-)
kernemælk – høbagt selleri – karse
Fynske specialiteter (+25,-)
charcuteri – pesto – syltede grønsager – mayo
_
Hovedretter
Sprødstegt Svendborggris
hvidkål – sennepssauce – rødbeder – selleri
Braiseret oksebryst
svampe – brændte løg – rødvin – bagt kartoffelmos
Stegt helleflynder* (+25,-)
svampefrikasse – rosenkål – æble – karse
Oksemørbrad (+50,-)
glaserede svampe – beder – jordskok – trøffelsauce
_
Ost og desserter
Rød løber fra Arla Unika*
cremet ost – croutons – æblekompot
3 slags ost
kiks – sødt – salt
Mokka crème brûlée*
hvid chokolade – æblesorbet
Æbletrifli
makroner – flødeskum – chokolade
Pærekage
creme fraiche – vaniljekiks – syltede pærer
Chokolademousse
chokoladegelé – marengs
Ud af huset – min. 10 personer
Pris pr. person
2 retter – 225,-
3 retter – 275,-
4 retter – 325,-
5 retter – 375,-
Appetizer & ganerenser – 55,-
Tilkøb: Fynske specialiteter – 25,-
Tilkøb: Stegt helleflynder – 25,-
Tilkøb: Stenbiderrogn – 15,-
Tilkøb: Oksemørbrad – 50,-
*sælges kun inkl. kok
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Har du spørgsmål til menuen, kan du ringe til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk.