Vegansk Brunch
Som noget helt særligt kan vi hos Havnens Gourmet tilbyde en lækker vegansk brunch til dig, der lever vegansk, eller som bare vil forsøge dig med mad, der ikke indeholder animalske produkter. Om du vil nyde vores veganske brunch i vores hyggelige lokaler, eller om vi skal levere den hjem til dig, er helt op til dig.
Vores veganske brunch egner sig perfekt til en hyggelig start på weekenden, og du kan også med fordel gøre brug af den til fødselsdage eller andre arrangementer, så du slipper for at stå i køkkenet og i stedet kan nyde dine gæsters selskab.
Nøje udvalgte ingredienser
Det gælder for al den mad, vi laver hos Havnens Gourmet, at vi udvælger ingredienserne med stor omhu. Det tror vi på giver det bedste måltid mad i sidste ende. Ingredienserne i vores veganske brunch er derfor bæredygtige og klimavenlige, ligesom vi bruger friske råvarer, så du er sikret den bedste smagsoplevelse og et måltid, der er lavet med god samvittighed og med hensyn til vores fælles planet.
Derudover forsøger vi så vidt muligt at benytte os af lokale forhandlere. En stor del af vores ingredienser er således dyrket i den gode fynske muld.
Vegansk brunch med stort udvalg af retter
Den perfekte brunch skal helst indeholde noget sødt og salt, sundt og syndigt, og med hele 31 forskellige retter har du mulighed for at få lidt af det hele. Der kan frit vælges mellem de 31 retter, hvor du blandt andet finder spændende nyfortolkninger af de retter, de fleste af os kender fra den klassiske brunch såsom scramble tofu, brunchpølser og baked beans. Blandt de mange retter finder du også lidt til den søde tand, der kan sætte prikken over i’et på et lækkert måltid.
I enhver brunch er brødet et vigtigt element, og både rugbrød og fuldkornsboller i vores veganske brunch er således hjemmebagte. Du har mulighed for at udvælge otte retter til 210 kroner. Ønsker du flere retter, så vil hver ekstra ret koste 20 kr. pr. person. Nedenfor finder du oversigten over de mange lækre retter, som der frit kan vælges mellem i vores veganske brunch.
1. Scramble tofu med sort salt.
2. Brunchpølser med spicy ketchup.
3. Facon af friteret rispapir med krydderier.
4. Morgenmads muffins med havre og tranebær.
5. Grøntsagstærte med cashewnødder.
6. Lun bønnepostej med ristede svampe.
7. Freds fisk af pastinak med hjemmelavet remoulade.
8. Potato tots med blomkål og broccoli.
9. Lune forårsruller med sæsonens kål og grøntsager.
10. Rice paper rolls med dip med sæsonens grøntsager.
11. 2 slags skive pålæg med tilbehør.
12. Baked beans.
13. Chiagrød med bær og yoghurt.
14. Omelet (kold) af silken tofu med rucula, granatæble, humus og syltede rødløg. (Tillæg pris 15,-)
15. Humus af kikærter med bagte tomater.
16. Pizzasnegle med svampe og pesto.
17. Humus af rødbede serveret med arabisk brød.
18. Lun madpandekage med plantebaseret oksekød. (Tillæg pris 15,-)
19. Frække deller lavet på bønner, peberfrugt og persille.
Kold kartoffelsalat. (Tillæg pris 15,-)
20. Saute af champignons og svampe med hvidløg, persille og revet citronskal.
21. Guacamole, salsa og nachos.
22. Aioli, grøn pesto.
23. Flødeost med krydderurter.
24. Squash muffins med vanilje.
25. Frisk frugtsalat, serveret med vaniljecreme.
26. Vegansk nutella lavet af hasselnødder, dadler og kakao.
27. Banankage med pistacie.
28. Mini pandekager med hjemmelavet marmelade.
29. Smothie bowl i portion.
30. Brownies.
31. Hjemmebagt rugbrød og fuldkornsboller og smør.