Buffet 2, valgfri forret og dessert fra sæsonkortet
Ved arrangementer ud af huset, anrettes forretten og desserten på fade og i skåle, lige klar til at sætte på bordet.
Forret
vælges frit fra vores forretskort
_
Buffet 2
Grillet oksemørbrad
løg – bacon – estragon
Bryst af Svendborggris
ristede svampe – rødvinssauce
Lammebov fra Hesselager
persille – sennep – økologisk honning
Kartoffel gratin
løg – gouda ost
Saltbagte kartofler
(nye kartofler i sæsonen)
Tørrede tomater
rødløg – timian – friskost
3 slags salater, alt efter sæson
cremefraichedressing – vinegrette
Brød & smør
_
Dessert
vælges frit fra vores dessertkort
Tilkøb af dessertbuffet, plus kr. 49,-
Ud af huset – minimum 10 personer
Pris pr. person.
Hovedretsbuffet – 225,-
Hovedretsbuffet samt forret el. dessert – 275,-
Forret, hovedretsbuffet samt dessert – 325,-
Tilkøb til dessert: Dessertbuffet – 49,-
Da alt laves fra bunden og efter sæsonens udbud, tages der forbehold for eventuelle forskydninger i sæsonerne.
Har du spørgsmål til menuen, kan du ringe til os på 66 14 40 06 eller skriv en mail til kontakt@havnensgourmet.dk.