Odins buffet
2 eller 3 retters
Forret Buffet
Bagt laksefilet med fennikel og krydderurter serveret med en mild sennepscreme. Gravad okseinderlår med blomkålscreme og syltet løg. Asiatisk inspireret kæmpe rejer med mango og sesamdressing.
Serveres med hjemmebagt brød.
Hovedret Buffet
Italiensk inspireret kalkuncuvette med soltørrede tomater og ost. Urtemarineret skinke, rosastegt kalveculotte – marineret kalveculotte. Marineret oksefilet – letrøget farseret unghanebryst. nebærrøget lammekølle med salvie. Af udvalget må der vælges 2 slags stege. Ristede kartofler med groft havsalt og mild pebersauce.* (udskiftes til nye danske i sæson)
Dessert Buffet
Sænonens friske bær eller bagte, efter sæson med brændt hvid chokolade med en syrlig mascaponecreme. Italiensk citrontærte med kold skum.
TILKØB
Oksemørbrad i stedet for den ene steg Kr. +10,-
Ekstra steg Kr. +25,-
2 slags ost med tilbehør Kr. +20,-
UD AF HUSET
2 retter - (Forret/hovedret) Kr. 298,-
3 retter - (Forret/hovedret/dessert) Kr. 348,-
I HUSET
3 retter - inkl. kaffe, te og isvand (8 timer). Kr. 528,-
3 retter - inkl. kaffe, te, isvand, velkomst, øl, vin, vand og natmad (8 timer) Kr. 728,-
Vinter: Bagte rodfrugter med balsamico/honning og sesam marinade
Sommer: Råmarinerede grøntsager, 2 slags tilbehør efter sæson og ønske.
Minimum 10 personer "ud af huset"