Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dkSommerlukket i ugerne 28-29, fra d. 8 juli til og med d. 21 juli.

Facebook Trustpilot

Påske menu

Gældende fra lørdag d. 4 april til 13 april 2020

Buffet:

 

Kolde retter:

Marineret sild vendt i marinade med syrlige æbler, karse og lime.

Røget sild på frisk spinat, vagtelæg, radiser, purløg og rødløg, serveret med creme fraiche og ristet rugbrød croutons.

Grønne asparges med creme af stenbiderrogn og koldrøget laks.

 Cremet hønsesalat med ristet svampe, toppet med syltet rødløg.

Varme retter:

. Rosmaringlaseret lammeculotte, serveret med en perlerug salat med fennikel, valnødder og koriander.

Citron marineret Unghane, på selleripuré med glaseret løg og gulerødder, serveret med Fløde/urte sauce.

Dessert:

2 gode oste serveret med æblekompot og frugt

Citroncheesecake med lakridsmarengs og påskeæg.

Hjemmebagt flutes, rugbrød, kiks og smør.

Min 8 personer.

Pris pr. person. 248,-

Skal vi levere dit næste festmåltid?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer.

... eller ring på tlf.: 66 14 40 06