Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dkSommerlukket i ugerne 28-29, fra d. 8 juli til og med d. 21 juli.

Facebook Trustpilot

Odenses bedste julefrokost fra Havnens Gourmet?

Julen er hjerternes fest, og det er en begivenhed, der aldrig bliver mindre. Det handler om kærlighed til sine medmennesker, fejring af hinandens tilstedeværelse – og hygge. Traditioner og hygge har været fokuspunkter, da vi hos Havnens Gourmet udviklede vores julemenuer til din julefrokost i Odense 2019, og med en julemenu fra Havnens Gourmet kan du bruge din tid på dine kære – så skal vi nok stå for madlavningen.

Se vores spændende julemenu her

 

Traditioner og hygge til julefrokosten i Odense

Den traditionsrige julemad er elsket af alle i hele Danmark. Alle ved, hvad det indebærer, og alle er vilde med det. Havnens Gourmet i Odense er ingen undtagelse. Vi er vilde med retterne til julefrokost, som udstråler ’danskhed’, og derfor tilbyder vi naturligvis sådan en menu i 2019.

I denne menu har du mulighed for at bestille, alt det du kender fra traditionelle julefrokoster. Hvide marinerede sild, lun leverpostej med sprød bacon og varme champignoner, lun ribbensteg med hjemmelavet, smagfuld rødkål og meget, meget mere – altså alt hvad hjertet kan begære.

Julen er hjerternes – og familiens tid. Det er her vi samles rundt om bordet til hyggeligt samvær, men at holde julefrokost kan ofte være en stor opgave. Der skal steges, koges, skæres og planlægges, og det kan tage meget tid væk fra gæsternes selskab. Hos Havnenes Gourmet ved vi, at julen skal være en tid, hvor hygge og samvær med familien og kommer i første række, så derfor vil vi gerne hjælpe dig med at nyde det fuldt ud.

Vi elsker at lave mad, og vi vil derfor også elske at tilberede mad til jeres julefrokost i Odense, til jeres juleaften, eller hvis I blot ønsker en hyggelig dag i december med mad, der er lidt ud over det sædvanlige.

Uanset hvad, så står vi altid klar med de dygtigste kokke og bedste råvarer, så I altid er garanteret velsmagende mad som selvfølgelig er fantastisk tilberedt.

Havnens Gourmet: En utraditionel vinkel på en julefrokost i Odense

koldt julefrokostbord i Odense med ost og pølse

Har du lyst til noget lidt andet end de sædvanlige retter til en julefrokost, eller er du en mere utraditionel juletype, så har vi også en julemenu, der kan få dig til at savle.  Ved sammensætning af denne julefrokostmenu har vi tænkt ud af boksen og sørget for, at den oser af meget andet end bare jul, og den vil med garanti falde i god smag hos dine julegæster.

Her er det muligt at bestille gravede okseinderlår med estragonmayo, kålsalat med diverse saltede nødder og andet tilbehør, citrontærte med koldt skum og meget andet lækkert. Denne menu vil med garanti få din mund til at løbe i vand, og den kan anvendes til alle de forskellige julefrokoster, du har planlagt i juletiden.

Vi leverer mad til din julefrokost eller juleaften i Odense og på Fyn.

Hvis du mangler idéer, tid eller overskud til at tilrettelægge dit julemåltid – så kontakt os endelig og du vil med garanti få en mindeværdig jul med en af vores lækre julemenuer.

 

Vi bringer julefrokost ud i hele Odense og på Fyn

Husk, at Havnens Gourmet i Odense altid bringer ud til dig og dine fester. Få en god julefrokost sammen med os – velbekomme.

Skal vi levere dit næste festmåltid?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer.

... eller ring på tlf.: 66 14 40 06