Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Møder

Hos Havnens Gourmet har vi de rette faciliteter uanset anledningen. I vores mødelokaler har du mulighed for at skabe den helt rette ramme for dags- og netværksmøder såvel som mindesammenkomster. Med en placering lige midt i Danmark er Havnens Gourmet det perfekte samlingspunkt for gæster fra nær og fjern. Vælger du at holde dit arrangement hos os, så slipper dine gæster for at bruge tid på at finde parkering. Vi har nemlig en stor parkeringsplads tilknyttet, hvor der er plads til alle. Vi hjælper gerne med at sammensætte den rette løsning for dig, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med møder af den ene eller anden slags. Vi kan kontaktes på 66 14 40 06.

Afhold dit næste dags- eller netværksmøde hos os

Hos Havnens Gourmet kan vi tilbyde lyse og lækre lokaler til dit næste dags- eller netværksmøde, som vil udgøre det perfekte udgangspunkt for en dag fyldt med kreativitet og god energi mellem mennesker. Uanset størrelsen på arrangementet, så kan vi være behjælpelige med at lægge lokaler til og stå for et lille traktement til dine gæster.

Vælger du at afholde dit næste dagsmøde hos os, så er følgende inkluderet:

• Morgenmad inden mødet starter:
Friskbagt lun bolle hertil ost, hjemmelavet marmelade, pålæg, most fra Nybro frugtplantage. Kaffe og te (Chaplon).
• Isvand samt kaffe/te i lokalet, hele dagen.
• Frisk frugt stilles i lokalet.
• Frokost – Let buffetanretning inkl. 1 øl eller vand.

Prisen pr. person for dette er 398,- og tilbuddet kan benyttes mandag-fredag. Skulle der være brug for forskelligt udstyr såsom lærred, projektor, flipover eller andet, så sørger vi for, at det står klar til jer ved ankomst.

Skal du være vært for et netværksmøde, så har vi de bedste rammer, hvor deltagerne har rig mulighed for at erfaringsudveksle og inspirere hinanden. Vælger du at holde dit netværksmøde hos os, så sørger vi for en lækker morgenmadsbuffet, så I kan få den bedste start på en produktiv dag. Vores morgenmadsbuffet inkluderer følgende:
Morgenbuffet: rørt yoghurt med ahornsirup, 1 slags pålæg med tilbehør. Lun røræg med brunchpølser og purløg. Lun leverpostej med bacon og champignons. 2 slags oste med frisk frugt. 1 sød ting med kaffe, the og frisk most fra Nybro frugtplantage.

Vi står selv for at lave maden af friske råvarer fra lokale forhandlere, så der er garanti for en lækker smagsoplevelse som prikken over i’et på et vellykket netværksmøde.
Er der brug for en lille pause i kurset, konferencen eller netværksmødet, så er der rig mulighed for at trække frisk luft i vores store have eller på vores hyggelige altan.

En behagelig ramme for mindesammenkomst

Der kan være mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse. Afholder du mindesammenkomst hos os, så står vi for opdækning og forplejning og skaber en smuk og behagelig ramme for en fin afsked med en af dine kære. Ved afholdelse af mindesammenkomst hos Havnens Gourmet har du mulighed for at vælge mellem følgende muligheder:

3 timer. Inkl. Lokale, opdækning og personale.
3 stk. uspecificeret smørrebrød, kaffe, the og hjemmebagt småkager. 178,- pr. person.
Øl/vin og sodavand afregnes separat.

2 stk. snitter og 1 snitte med ost, kaffe, the og hjemmebagt kringle. 158,- pr. person.
Øl og sodavand afregnes separat.

2 halve boller med smør, pålægsfad, kaffe, the og hjemmebagte cookies. 148,- pr. person.
Øl /vin og sodavand afregnes separat.

Buffet 1.
Bagt laks med mild sennepscreme, tarteletter med høns i asparges, lune frikadeller med hjemmelavet rødkål, nordisk ålerøget skinke med kold kartoffelsalat. 2 slags ost med tilbehør. Hjemmebagt kringle. Kaffe/te. 228,- pr. person.
Øl/vand og vin afregnes separat

2 retters menu:
Klar hjemmelavet suppe med kød og melboller, serveret med lunt brød.
Sprængt oksebryst med peberrodssauce, hvide kartofler og dampet bønner
Kaffe, te og småkager. Pris pr. person 285,-
Øl/vand og vin afregnes separat

Der findes ingen regler for, hvordan en mindesammenkomst afholdes, og vi forsøger derfor gerne at efterkomme dem, hvis du skulle have specifikke ønsker til sammenkomsten.
Søger du det helt rigtige lokale til andre begivenheder, så er du også velkommen til at kontakte os. Vi har skønne faciliteter og hjælper også gerne med lækker mad til både dåb, konfirmation og bryllup samt fødselsdage.