Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Dagsmøder

Vælger du at afholde dit næste dagsmøde hos Havnens Gourmet, så vil du og dine gæster blive mødt af de skønneste grønne omgivelser, som booster kreativiteten og inviterer til fordybelse og idéudveksling. Vi er placeret i hjertet af Danmark og er dermed det perfekte mødested for tilrejsende fra nær og fjern. Samtidig vil vores lyse og lækre lokaler være det perfekte samlingssted, hvor I kan lade kreativiteten flyde.

En behagelig ramme for dit næste kursus eller konference

Uanset om du skal holde et mindre kursus eller en større konference, så har vi lokalerne, der kan give jer en god og virkningsfuld oplevelse. Og hos Havnens Gourmet ved vi også, at uden mad og drikke duer helten ikke, så ved bookning af et dagsmøde hos os er både mad, drikkevarer og lidt til den søde tand inkluderet i prisen. Ved et dagsmøde hos os får du følgende:

  • Morgenmad inden mødet starter:
    Friskbagt lun bolle hertil ost, hjemmelavet marmelade, pålæg, most fra Nybro frugtplantage. Kaffe og te (Chaplon).
  • Isvand samt kaffe/te i lokalet, hele dagen.
  • Frisk frugt stilles i lokalet.
  • Frokost – Let buffet anretning inkl. 1 øl eller vand.
  • Hjemmebagt kage og frisk frugt.

Minimumsantallet for at benytte dette tilbud er 15 personer. Hos Havnens Gourmet sætter vi en ære i at anvende friske ingredienser, der er dyrket lokalt og klimavenligt. Det tror vi på giver den bedste smagsoplevelse i sidste ende. Kunne I være interesserede i at afslutte dagsmødet med en lækker middag hos os, så lad os det gerne vide, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige løsning for jer.
Vi ønsker at skabe de bedst mulige forhold for jeres dagsmøde, så er der behov for projektor, lærred, flipover eller andet, så har vi også mulighed for at stille det til rådighed.

Havnens Gourmet står klar til at byde dig velkommen

Hos Havnens Gourmet står vi klar til at byde jer velkommen, og vi sørger for at tage god hånd om jer fra start til slut. På en varm sommerdag kan I tage arbejdet med ud på vores hyggelige terrasse eller tage en kort pause med en gåtur i de grønne omgivelser. Vælger du at afholde dit dagsmøde hos os, så vil vi gøre vores bedste for at skabe en god oplevelse for dig og dine gæster. Vil du høre mere om dine muligheder, så ring gerne til os på 66 14 40 06.