Kontakt os på tlf.: 66 14 40 06 eller mail kontakt@havnensgourmet.dk

Facebook Trustpilot

Netværksmøder hos Havnens Gourmet

Vælger du at afholde dit netværksmøde hos Havnens Gourmet, så står vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen og gøre vores for, at I får en god og produktiv dag. Vi tager hånd om forplejningen, så I kan koncentrere jer om at netværke og erfaringsudveksle. Vi har derudover gratis parkering lige ved døren, så I slipper for at bruge unødig tid på at lede efter det.

Afhold dit netværksmøde hos Havnens Gourmet

Ved afholdelse af netværksmøde hos os får du et fint og lyst lokale, som selvfølgelig står klar ved ankomst. Derudover vil du og dine gæster få serveret en lækker morgenbuffet af friske råvarer fra lokale forhandlere rundt om på Fyn.

Vores morgenbuffet består af følgende:

Rørt yoghurt med ahornsirup, 1 slags pålæg med tilbehør. Lun røræg med brunchpølser og purløg. Lun leverpostej med bacon og champignons. 2 slags oste med frisk frugt. 1 sød ting med kaffe, the og frisk most fra Nybro frugtplantage.

Tilbuddet koster 130,- pr. person og tilbuddet gælder for et selskab på minimum 10 personer. Har du specifikke ønsker til menuen, eller er der behov for en bestemt type udstyr, så tøv ikke med at lade os det vide, så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker. Booker du dit netværksmøde hos Havnens Gourmet, så vil vi gøre vores for, at det bliver en succes.

Netværksmøde i skønne omgivelser

Havnens Gourmet er placeret i Odense NØ og er omgivet af grønne arealer, der vil udgøre en behagelig ramme for dit næste netværksmøde. Har I brug for en kort pause, så er I velkomne til at gå en lille tur i vores hyggelige have eller nyde solens stråler på vores stemningsfulde terrasse.

Hos Havnens Gourmet hjælper vi dig hellere end gerne med at afholde dit næste netværksmøde. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller har du spørgsmål til afholdelse af netværksmøde hos os? Så ring gerne til os på 66 14 40 06.